Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

Gelaagd – gehard glas

Gelaagd – gehard glas is de combinatie van gelaagd glas en gehard glas. En dat biedt het beste van beide glassoorten: nog meer sterkte, nog meer kracht mogelijk. Het geharde glas zorgt ervoor dat er minder snel sprake is van een breuk. Het kan dus meer druk hebben. Het gelaagde glas zorgt ervoor dat, wanneer het glas toch breekt, het niet in allemaal kleine stukjes uiteen valt. Gelaagd – gehard glas is dus minder breekbaar én bij een breuk veiliger. Het beste van beide werelden!

Mogelijkheden

Gelaagd – gehard glas, of gehard – gelaagd glas, is voor verschillende toepassingen de beste oplossing. Denkt u eraan om extra veiligheid te creëren rondom uw woning? Dan zijn gelaagd – geharde balkons zeer toepasbaar. Maar vergeet gelaagd – geharde beglazing ook niet bij glazen trappen, luifels, toegangsdeuren, puien, balustrades en beloopbaar glas. Daarbij kunt u kiezen voor een mooie RAL-kleur. Bovendien is het mogelijk om centriplus-folie tussen de glaslagen te gebruiken. Deze folie zorgt ervoor dat de glaslagen samen nog sterker zijn. Wanneer de ruit dan breekt, buigt deze niet om, maar blijft het overeind staan.
Het enige dat u hoeft te doen, is het doorgeven van uw wensen aan Duinkerke Glasservice. Wilt u alles zelf inmeten en plaatsen? Geef dan de toepassing, de maten en eventueel de gewenste kleur aan ons door. Geeft u het liever uit handen? Dat is mogelijk. Wij meten dan bij u op locatie alles in en plaatsen het gelaagd – geharde glas vervolgens. Neem daarvoor contact met ons op.

Downloads

Folder veiligheidsglas   Folder richtlijnen hard glas

  • Meest sterke veiligheidsglas
  • Letsel- en doorvalveilig
  • Elke RAL-kleur mogelijk

Wilt u Gelaagd – gehard glas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op