Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

Gehard glas

Gehard glas geeft u veiligheid. Dat komt doordat het over zeer sterke eigenschappen bezit én stootvast is. Het is knap lastig om gehard glas eenvoudig te breken. Doordat het extreem verhit en daarna gelijk gekoeld is, ontstaat een trekspanning die het glas zeer hard maakt. Zo hard, dat het grote druk aankan en maar liefst vijf keer zo sterk is als enkel glas. Breekt het glas toch? Dan valt het uiteen in zeer kleine stukjes, zodat u er geen groot letsel van kunt oplopen. Op die manier is de kans kleiner dat u de stukjes u verwonden.

Mogelijkheden

Gehard glas kunt u gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals douchedeuren, glazen binnendeuren en schuifdeuren. Zo kiezen veel mensen voor gehard glas als afscheiding van een balkon, als tafel of als vitrine. U kunt kiezen uit verschillende diktes en voor mat glas. Ook heeft u de keus uit diverse kleuren. Dus als u een veilige douchecabine of binnendeur wilt, die er ook nog eens bijzonder uitziet, dan is dat mogelijk bij Duinkerke Glasservice. Uiteraard is alles op maat gesneden. En als u dat wilt, meten we het eerst in. Kunt u snel genieten van uw veilige glasproduct!

Downloads

Folder veiligheidsglas  Folder richtlijnen hard glas

  • Veiligheidsglas
  • Letselveilig
  • Diverse diktes en kleuren

Wilt u Gehard glas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op