Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Monteren en glas zetten

Bij ons vindt u altijd uw glassoort, voor elke toepassing. Maar zelf het glas monteren is meestal een grote klus. Daarom helpt Duinkerke u verder: wij monteren en zetten al uw glas veilig en snel. We beschikken over een eigen montageteam, die specialist zijn op elke glastoepassing. Bovendien hebben zij veel kennis en ervaring.

Snel en veilig

Welk glas u ook hebt en waar het ook geplaatst moet worden: Duinkerke monteert het. Dat doen we snel en volgens de laatste veiligheidsnormen. Hebt u een groot raam? Dan gebruiken wij speciale machines om het plaatsen eenvoudiger te maken. Ons materieel is van de hoogste kwaliteit. En onze monteurs gaan alleen voor het beste resultaat. Voordat ze het glas monteren, meten ze het formaat op. Op die manier kan de montage snel plaatsvinden. Of we nu glas monteren in uw deur, raam of badkamer: u kunt snel genieten van uw glas.

Kwalitatief glas zetten

Om glas goed te zetten, moeten we eerst zeker weten dat uw kozijn stevig is. Dat doen we door het kozijn te inspecteren. Wanneer we alles hebben gemeten en in onze werkplaats het glas op maat hebben gesneden, gaan we aan de slag met het zetten. Hiervoor verwijderen we eerst de kit en eventueel het glas dat er nog in zit. Per kozijn kijken we of we het glas aan de binnenzijde of buitenzijde moeten plaatsen. Met een overschilderbare kit werken we het af, zodat het glas stevig vastzit en uw huis goed is geïsoleerd. Gaat het glas kapot tijdens het zetten? Uiteraard hebt u dan garantie. De kwaliteit van het zetten van glas vindt u alleen bij ons.

  • Veilige glasplaatsing
  • Ook mogelijk voor groot en zwaar glas

Bouwbedrijven

Bekijk referentie

Wilt u meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op