I.v.m. prijsstijgingen, kunnen onze prijzen per dag variëren. Informeer altijd naar de huidige prijzen.

Glasbewerking

Glas is uitstekend te bewerken door bijvoorbeeld te snijden, te zagen of te boren. Glasbewerking is één van de specialiteiten van Duinkerke Glasservice. Onze ervaren specialisten kennen het vak, waardoor zij u een prachtig eindresultaat leveren! Wij ontzorgen u volledig, van het inmeten en produceren tot het monteren en bezorgen van uw glas.

Mogelijkheden

Wij maken van uw glas altijd iets bijzonders. Dit doen we op verschillende manieren. Zo snijden we diverse soorten glas op maat én voorzien het van bijvoorbeeld gaten, facetgeslepen randen of een gezandstraalde afbeelding. Bovendien UV-verlijmen wij bijzondere producten zoals glazen schapjes of salontafels. Daarnaast zagen wij brandwerend glas en vervaardigen wij de mooiste glas in lood ramen.

Glas kunt u overal mee combineren. Samen met u zorgen we dat het past bij de stijl van uw interieur. Door het glas te bewerken, brengen we uw unieke sfeer in de betreffende ruimte terug.

Wilt u weten welke methode het beste bij uw product of ruimte past? Vul onderstaand formulier in voor advies en inmeting bij u op locatie.

 

  • Nagenoeg elk glas bewerkbaar
  • Alles in eigen huis
  • Snelle levering

Wilt u meer informatie over glasbewerking?
Vul dan onderstaand formulier in.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Bijlage niet verplicht

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.