Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Glas in lood

In ons atelier maken we de mooiste glas-in-loodramen. Hebt u een eigen ontwerp of wilt u dat wij een nieuw ontwerp bedenken? Er zijn oneindig veel mogelijkheden, dankzij de vele glassoorten en -technieken. We maken alles zelf, in ons glas-in-loodatelier.

Mogelijkheden

Duinkerke Glasservice heeft een grote voorraad aan antiek, mondgeblazen glas. Standaard patineren wij het lood. Mocht u dat liever niet willen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Standaard gebruiken wij een loodbreedte van 10 millimeter. U heeft de mogelijkheid om de breedte van het lood te kiezen zodat het volledig bij uw stijl aansluit. Voor enkel glas kunnen wij ook lood met een stalen kern toepassen.

Naast het realiseren van uw eigen ontwerpen, kunnen wij uw wensen vertalen naar een passend ontwerp. Met ons ontwerpprogramma krijgt u een realistisch beeld van hoe uw glas eruit komt te zien.

Bovendien plaatsen wij glas-in-lood in isolatieglas. Hierdoor veroudert en verweert het glas-in-lood niet meer en biedt het een betere isolatiewaarde. Wij beschikken over de nodige materialen, kennis én specialisten om u van passend advies te voorzien.

Heeft u glas-in-lood met een beschadiging? Duinkerke Glasservice restaureert en repareert uw glas-in-lood. We halen uw glas-in-lood uit elkaar, maken het glas weer schoon en vervangen de kapotte ruitjes. Met nieuw lood zetten we uw raam weer vakkundig in elkaar.

Liever uw raam op locatie laten repareren? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Ons atelier beschikt over diverse glasmonsters waardoor wij eenvoudig dezelfde kleur bij bestaand glas-in-lood vinden.

  • Allerlei kleuren en structuren mogelijk
  • Restauratie en reparatie
  • Mogelijk in isolatieglas
  • Eigen ontwerp mogelijk

Wilt u Glas in lood of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op