Maandag 20 mei zijn wij gesloten i.v.m. 2de Pinksterdag. Dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar!

Digitaal glas inmeten

Bij Duinkerke Glasservice staan we voor innovatie en precisie, en daarom zijn we trots om u kennis te laten maken met onze revolutionaire inmeettechnologie: de Proliner. Met deze geavanceerde tool veranderen we de manier waarop glasfabrikanten metingen uitvoeren en digitale templates creëren voor glasconstructies, vooral voor complexe vormen. Vooral gebogen vormen zoals bij kerkramen laten bij het inmeten vaak te wensen over. Dankzij de nieuwe digitale techniek kunnen wij voortaan foutloos en uiterst nauwkeurig ramen inmeten.

Snel en uiterst nauwkeurig

De Proliner is het geheim achter de verbeterde inmeettechniek. Het biedt aanzienlijke tijdbesparingen en voorkomt de onnauwkeurigheden die vaak gepaard gaan met traditionele meetmethoden. Dankzij de nauwkeurigheid van de Proliner behoort kostbare materiaalverspilling door onnauwkeurige metingen tot het verleden.

Hebt u glas nodig, maar loopt u tegen de compexiteit van de vorm aan? Neem dan vooral contact op met Duinkerke Glasservice. Wij gaan complexe uitdagingen graag aan en kijken er naar uit om bij u op locatie uw project in te komen meten. Het voordeel van nauwkeurigheid is dat we veel preciezer kunnen offreren. Daarnaast voorkomen wij veel snijverlies, waardoor de calculatie voor u gunstiger uit zal vallen.

Kies voor Duinkerke Glasservice en de Proliner-technologie om uw glasproductie naar een hoger niveau te tillen. Ervaar de voordelen van tijdbesparing, nauwkeurigheid en materiaalbesparing. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wilt u graag advies? Of wilt u dat wij bij u komen inmeten?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op