Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Onze diensten

Glas plaatsen is geen simpele klus. Daarom bieden wij verschillende diensten aan. Op die manier wordt het voor u wél een simpele klus: voordat u het weet, is alles ingemeten, bezorgd en geplaatst. Meer weten?

Contact opnemen

Advies en inmeten

Persoonlijk advies is altijd fijn. Duinkerke helpt u om het beste uit uw glasproduct te halen. We komen bij u aan huis voor professioneel advies. Duinkerke verzorgt het inmeten van allerlei glasproducten en glassoorten. Ons team heeft hier jarenlange ervaring in. Bovendien hebben ze veel kennis over een breed assortiment aan glassoorten.

Alles over Advies en inmeten

Digitaal glas inmeten

Alles over Digitaal glas inmeten

Glas in lood

Glas in lood geeft een unieke sfeer. Maar het maken en plaatsen van glas in lood is een vak apart. Onze gespecialiseerde glas-in-loodmedewerkers gaan in ons eigen glas-in-loodatelier met uw wens aan de slag. Welke kleur of structuur u ook wilt. Is er een ruitje kapot? Wij fixen het voor u.

Alles over Glas in lood

Glashandel

Glas ophalen of laten bezorgen: alles is mogelijk bij Duinkerke. U haalt u uw bestelling eenvoudig op bij ons in Scherpenzeel. Maar ook het bezorgen van glas voor uw deur is bij ons mogelijk. We leveren snel en zorgen dat uw glas dik genoeg is voor uw toepassing.

Alles over Glashandel

Montage

Wanneer u zelf wel eens glas hebt gezet, weet u dat het erg breekbaar is. Daarom zetten wij al uw glas. Met onze speciale tools en moderne apparatuur zetten we uw glas in een handomdraai. Als het glas alsnog breekt tijdens het zetten, hebt u uiteraard garantie.

Alles over Montage