Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

Brandwerend isolatieglas 

Brandwerend isolatieglas geeft een brandvertragend effect. Daarom is brandwerend glas voor verschillende gebouwen en ruimtes geschikt. Doordat dit glas ook isolerend is, slaat u twee vliegen in één klap. En met onze testrapporten weet u zeker dat het glas daadwerkelijk brandwerend is.

Brandwerend glas icoon

Veiligheid met brandwerend isolatieglas

Brandvertragend glas zorgt voor extra veiligheid en meer tijd om te vluchten uit uw gebouw of kamer. Denk daarom goed na over welke ramen u wel en niet voorziet van brandwerend glas. Uiteraard kunnen wij u daarbij adviseren. Om de veiligheid te garanderen, kijken wij eerst naar een testmeting. Wij kijken op basis van de vraag naar het type glas wat binnen de afmetingen specificatie van de bestaande testrapporten valt. Op basis van deze test krijgen we een rapport. Pas daarna gaan we over tot levering. Op die manier weet u zeker dat u veilig en hoogwaardig brandwerend isolatieglas hebt.

Mogelijkheden van brandwerend isolatieglas

Duinkerke levert brandwerend glas in alle mogelijke varianten. Maar dit is afhankelijk van toepassingen en afmetingen. Zo hebben we Pyrocard, Pirobellite, Pyrobel en Contraflam glas. Daarmee wint u 30 minuten of 60 minuten tijd: tijd die het verschil kan maken. Alles is dan ook maatwerk en we meten het glas zelf in. Daarnaast monteren we het brandwerend glas, overal in Nederland. En bent u nog op zoek naar beglazingsartikelen voor brandwerend glas? Deze artikelen hebben wij altijd op voorraad. Bij ons bent u ervan verzekerd dat alles snel is geleverd.

Downloads

Folder Garantiebepalingen Isolatieglas

  • Veilig dankzij testrapporten
  • 30 tot 60 minuten brandvertragend
  • Pyrocard, pirobellite, pyrobel en contraflam glas

Wilt u Brandwerend isolatieglas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op