Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

Afstandhouders en gasvulling

Een afstandhouder is het aluminium kader dat tussen twee lagen glas zit. Goede afstandhouders zijn essentieel voor de U-waarde van het gehele raam. Een afstandhouder heeft namelijk een grote isolerende invloed. Daarnaast kunt u bij ons voor warm edge afstandhouders kiezen. Een warm edge afstandhouder heeft een nóg grotere isolerende werking dan een standaard afstandhouder. Daarmee is een reductie van 0,1 tot 0,2 W/(m2.K) op een U-raam mogelijk. Daarnaast stijgt de oppervlaktetemperatuur van de rand van het glas bij een warm edge afstandhouder aanzienlijk. Bovendien voorkomt het randcondensatie aan de randen van het glas.

Mogelijkheden

Afstandhouders worden gebruikt bij al het isolatieglas, ongeacht de afmeting en situatie. De kleur van de afstandhouder is meestal grijs en zijn van aluminium, maar u kunt ook kiezen voor zwarte afstandhouders. De kaders zijn ook in andere kleuren te verkrijgen. Dus als u voor iets bijzonders wilt gaan, is een gekleurde afstandhouder een goede manier. U kiest daarbij uit verschillende kleuren en breedtes, ook bij de aluminium variant. Liever geen aluminium? Dan kiest u voor RVS, kunststof of stalen afstandhouders.

Gasvulling

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor argongas of kryptongas tussen het isolatieglas. Dit is de ideale oplossing als u de dikte van ‘standaard’ isolatieglas niet in uw sponning kwijt kunt. Een innovatieve uitkomst bij dun isolatieglas, om toch een hoge U-waarde te behalen.

  • Gasvulling Argon of Krypton
  • Isolerende werking
  • In verschillende kleuren
  • Gasvulling mogelijk

Wilt u Afstandhouders en gasvulling of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op